Publicat la: 15.02.2017. 18:42 / 1.482 views

„SĂ VINĂ ASFALTUL!” LOCUITORII DE PE IAZULUI AŞTEAPTĂ LUCRĂRILE

Recent, Primăria Buzău a anunţat lista cu străzile neasfaltate unde urmează să înceapă lucrările în acest an. Locuitorii din zonele vizate privesc rezervaţi declaraţiile autorităţilor, mai ales că, până acum, au avut parte doar de promisiuni. Este şi cazul cetăţenilor care trăiesc pe Intrarea Iazului.

alee fara asfalt 2Locuitorii din zona blocurilor Perla, Filatura şi Textila din cartierul Micro XIV spun că zăpada care a îngheţat în această perioadă pe strada lor ţine locul asfaltului, astfel că nu mai sunt nevoiţi să circule cu maşinile prin gropi sau să meargă prin noroi. Numai că odată cu topirea zăpezii încep şi problemele lor.

Intrarea Iazului a fost inclusă în programul de lucrări din acest an, alături de alte 52 de străzi care nu au fost asfaltate niciodată.

Lucrările la cele 53 de străzi neasfaltate până anul acesta vor fi suportate din bugetul propriu al Primăriei. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!