Publicat la: 12.04.2018. 18:18 / 566 views

“SĂ SE IMPLICE ŞI APELE ROMÂNE!”. LUCRĂRILE LA PODUL VADU PAŞII MAI STAGNEAZĂ O LUNĂ

Lucrările de reabilitare la Podul de la Vadu Paşii vor mai stagna cel puţin o lună. Deteriorarea pragului de fund al structurii întârzie reluarea şantierului. Consiliul Judeţean aşteaptă un răspuns din partea Guvernului, cu privire la fondurile solicitate pentru lucrările de reparaţii. În cazul unei tergiversări, Consiliul Judeţean va aloca bani de urgenţă, din fondul de rezervă. “Să se implice şi Apele Române, declară, nemulţumit, şeful CJ, Petre Emanoil Neagu.

pod vadu pasii dupa inundatii 2În urmă cu o lună, din cauza viituriilor de pe râul Buzău, pragul de fund al podului aflat în reabilitare a fost deteriorat şi necesită o intervenţie de urgenţă, pentru a fi înlăturat pericolul unei prăbuşiri. Săptămâna trecută, Consiliul Judeţean şi Prefectura au transmis la Bucureşti o solicitare de alocare de bani pentru reparaţii. Dacă fondurile nu vor fi aprobate în regim de urgenţă, se va apela la o sumă din bugetul de rezervă al Consiliului Judeţean.

Şeful Consiliului Judeţean se arată nemulţumit de faptul că nu toate instituţiile se implică în rezolvarea problemelor apărute în albia râului Buzău, în zona podului Vadu Paşii. Petre Emanoil Neagu face un apel la Apele Române să se ocupe şi de partea aflată în responsabilitate. 

Se estimează că lucrările de reparaţii la pragul de fund al podului de la Vadu Paşii să dureze o lună, perioadă în care nu poate fi făcută nicio intervenţie pentru reabilitarea importantului obiectiv.

Săptămâna trecută, un reprezentant al Companiei Naţionale de Căi Ferate a avertizat, în cadrul Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, că podul de la Vadu Paşii riscă să pice, dacă nu se intervine pentru consolidarea pragului de fund. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!