SĂ-I DĂM O ȘANSĂ MICUȚULUI EDUARD GABRIEL! La nici două luni, bebelușul suferă de o boală rară

SĂ-I DĂM O ȘANSĂ MICUȚULUI EDUARD GABRIEL! La nici două luni, bebelușul suferă de o boală rară

Imaginați-vă un copil, abia adus pe lume, care nu poate clipi, respiră doar cu ajutorul aparatelor și este țintuit pe patul de spital. Suferă de o boală rară, care îi poate fi fatală, fără un tratament adecvat. La nici două luni, micuțul Eduard Gabriel, din Buzău, este încojurat de o echipă de specialiști, care încearcă toate soluțiile pentru a-l salva. Dărămați de vestea că bebelușul lor este grav bolnav, părinții au, însă, puterea de a lupta. Stă și în puterea noastră să îl ajutăm pe Eduard Gabriel!

Micuțul Eduard Gabriel s-a născut la 36 de săptămâni, pe 25 septembrie. Până când el nu a ieșit pe lume, nimeni nu a știut că nu va fi bine. Abia atunci, doctorii au constatat că este hipoton, nu clipește, nu are reflex de supt și nu plânge ca restul copiilor.

Vestea că bebelușul lor suferă de o boală rară a picat ca un trăsnet pentru părinți.

La nici două luni, Eduard Gabriel a văzut deja mai multe spitale decât alți oameni suferinzi.

Nici măcar cele mai scumpe teste și analize nu garantează că pot dezvălui cauza, iar părinții au fost nevoiți să audă că, în încercarea de a le salva fiul, medicii ar putea ține un pătuț ocupat chiar și peste un an.

Părinții sunt dispuși să facă orice sacrificiu pentru micuțul lor atât de dorit și iubit.

Cu toate că niciodată nu au cerut ajutorul pentru nimic și au preferat să muncească pentru tot ce au realizat, părinții sunt nevoiți acum să-și agațe speranțele și de ajutorul oamenilor cu suflet, pentru ca micuțul Eduard Gabriel să ajungă în fața medicilor care nu i-au dat șanse și să le spună, peste ani, ca el este un supraviețuitor.

Toți cei care doresc să îi ofere o șansă la viață micuțului Eduard Gabriel, pot dona bani în conturile deschise pe numele mamei bebelușului. Detalii despre evoluția copilului găsiți și pe pagina de Facebook “Ajutor pentru Eduard Gabriel”.

CONTURI AJUTOR EDUARD GABRIEL:

RO17OTPV450001293284RO01 LEI

RO93OTPV480001293284EU01 EURO

Titular: Crăciun Mihaela

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și
Cultura

‘’Măi române, românaș’’

26.11.21 19:45 Ultima modificare 26.11.21 19:10

‘’Ceata lui Ioniță’’ ne dăruiește un spectacol inedit de Ziua Națională! Diana Ioniță a pregătit alături de elevii ei o surpriză pentru a ne aduce…

Educatie

“Nu mai jucați ping-pong cu educația!”

24.11.21 19:45 Ultima modificare 24.11.21 19:36

Consiliul Elevilor spune stop joc! Reprezentanții școlilor din România cer autorităților să nu mai joace ping-pong cu educația și au lansat o petiție ce urmează…