S-AU RĂZBUNAT PE BĂCĂUANI. HC BUZĂU A CÂȘTIGAT AZI MECIUL CU ȘTIINȚA

S-AU RĂZBUNAT PE BĂCĂUANI. HC BUZĂU A CÂȘTIGAT AZI MECIUL CU ȘTIINȚA

Câștig de cauză, pentru HC, azi, în cea de-a doua partidă a turneului din Ardeal. După ce duminică Lupii pierdeau cu Focșaniul, azi, trupa lui Pero Milosevic a învins Știința Bacău, într-un meci dominat clar de buzoieni.

meci handbal 2 meci handbal bacau
Apărarea a fost cheia meciului dintre HC Buzău și Știința. Lupii, fără câțiva titulari de drept au strâns rândurile dominând mai ales tactic o echipă a Bacăului care, cel puțin în meciul de azi, a fost net inferioară. Buzoienii au controlat partida din primul minut, reușind să intre la cabine cu un avantaj consistent, 15 la 11.
Al doilea mitan a stat, de asemenea, sub semnul dominării Lupilor. Singurul moment de cumpănă a venit cu 15 minute înainte de final, atunci când Broască, Nosrati și Renaud au ratat, pe rând, trei atacuri consecutive. Pe final, băcăuanii au reușit să înscrie de trei ori, fără să primească gol, dar jocurile erau făcute, astfel că Pero & compania s-au impus, 29 la 28.
Grație victoriei de azi, buzoienii urcă, până pe poziția a opta a Ligii Naționale. Mâine, HC dispută ultimul meci al turneului, cu Magnum Botoșani. (Andrei Solomon)

Publicat de: Editat de:
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și
Eveniment

(VIDEO) Secundul Ilie devine principal

10.01.22 19:17 Ultima modificare 10.01.22 19:26

Secundul Romeo Ilie va conduce antrenamentele, până la sosirea unui nou tehnician la Gloria Buzău. Președintele Comitetului Director al clubului a fost cel care a…