Publicat la: 01.12.2017. 19:35 / 1.435 views

S-AU APRINS LUMINILE FESTIVE. PIAŢA DACIA, ARHIPLINĂ, DE 1 DECEMBRIE

Piaţa Dacia s-a umplut până la refuz, pentru momentul aşteptat de toţi buzoienii, aprinderea luminiţelor de sărbători, din centrul oraşului. Momentul a fost precedat de reprezentaţii de folclor, fanfara militară dar şi de intonarea Imnului Naţional, de către Corul Lira. După aprinderea luminilor, spectacolul din centrul oraşului a continuat.

piata dacia lumini piata dacia lumini

Peste o mie de buzoieni s-au strâns în Piaţa Dacia pentru a asista la aprinderea luminilor de sărbători. Atmosfera a fost întreţinută de solişti de muzică populară, o fanfară militară dar şi de Corul Lira.

Evenimentul mult aşteptat de cei veniţi în Piaţa Dacia, aprinderea luminilor festive, a fost oficiat de edilul şef al oraşului, Constantin Toma. Sute de fotografii au fost făcute în doar câteva minute, semn că instalaţiile au fost pe placul celor prezenţi în centrul oraşului. Odată cu aprinderea luminilor, s-a deschis oficial şi Târgul de Crăciun.

Pe toată durata lunii decembrie, pe scena din Piaţa Dacia vor evolua artişti din toată ţara. De asemenea, buzoienii din străinătate pot urmări evenimentele în direct, cu ajutorul facebook, pe pagina „Sarbatori de Iarna la Buzau”. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!