Publicat la: 26.11.2018. 19:00 / 1.797 views

S-A URCAT BEAT LA VOLAN ŞI A INTRAT ÎNTR-UN STÎLP. ACCIDENT CU DOUĂ VICTIME, LA CLUBUL POLIŢIŞTILOR

Inconştienţa unui tânăr de 22 de ani putea avea consecinţe dintre cele mai grave. Băut fiind, a urcat la volan iar după numai câteva minute a intrat într-un stâlp, din cauza neadaptării vitezei la carosabilul umed. Cei doi pasageri care se aflau în maşina condusă de teribilist au ajuns la spital.

accidentDuminică noapte, doi tineri, de 18 şi 20 de ani, din Poşta Câlnău, se plimbau cu maşina prin oraş. Şoferul consumase alcool înainte de a se urca la volan. Maşina lor venea dinspre Mărăcineni, în momentul în care, în intersecţia cu strada Obor, şoferul a ratat virajul la stânga şi a intrat in stâlpul de electricitate din capătul scuarului. Cei doi pasageri care se aflau în maşină au fost răniţi, unul fiind încarcerat.

Poliţistii au stabilit că şoferul consumase mult alcool înainte de a se urca la volan. Rezultatul testului efectuat cu aparatul Dragger a indicat o valoare de 0.41 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

Din fericire, cei doi pasageri ai autoturismului au scăpat cu răni uşoare. Niciunul nu a rămas internat la spital. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!