S-a râs în hohote la „Aniversarea”. Urmează un weekend cu două spectacole, la Teatrul „George Ciprian”

S-a râs în hohote la „Aniversarea”. Urmează un weekend cu două spectacole, la Teatrul „George Ciprian”

Paula Chirilă, Anca Dinicu, Bogdan Fracaș și Cosmin Pană, protagoniștii spectacolului „Aniversarea”, au fost aplaudați la scenă deschisă, ieri seară, la Teatrul „George Ciprian”. În acest weekend,  pe scena teatrului de proiecte de pe B-dul N. Bălcescu sunt programate alte două spectacole de neratat.

„Aniversarea”, o comedie regizată de buzoianul Vlad Trifaș,  aduce în atenția spectatorilor relațiile de zi cu zi ale oricărui cuplu din zilele noastre. S-a râs în hohote iar la final actorii au primit urale și ropote de aplauze.

În acest weekend, iubitorii de teatru sunt așteptați la un alt spectacol care nu trebuie ratat. Este vorba despre „Zeul Măcelului” , o comedie în care două cupluri de părinți încearcă, într-un mod cât mai cilivizat, să rezolve o ceartă școlărească a copiilor în care unul dintre ei a fost lovit de către celălalt cu un băț în față. Spectacolul îi are ca protagoniști pe Denis Hanganu, Bianca Cuculici, Codrin Boldea și Nicoleta Hâncu.

Spectacolul „Zeul Măcelului” este programat sâmbătă, 18 noiembrie , de la ora 19.00. Biletele pot fi cumpărate online de pe site-ul Teatrului „George Ciprian” sau de la sediul Teatrului, din Aleea Castanilor, nr. 1.

Tot pe 18 noiembrie, de la ora 11.00, copiii și părinții sunt invitați la o nouă reprezentație a spectacolului „Lampa lui Aladin”. 25 de lei costă biletul de intrare la spectacolul regizat de Ionuț Ghinea, cel care interpretează și rolul lui Aladin.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și