Publicat la: 02.04.2019. 18:30 / 1.284 views

S-A OPRIT CĂLDURA! ABONAŢII RAM VOR PRIMI DOAR APĂ CALDĂ

calorifer-calduraPrimarul Constantin Toma a susţinut astăzi o conferinţă de presă pentru a le aduce la cunoştinţă buzoienilor că, începând de astăzi nu vor mai avea căldură în calorifere. Ecogen Term nu mai poate livra agent termic în calorifere pentru că că nu şi-a achitat factura la gaze.

Bucătăria financiară dintre Ecogen Term, Ecogen Energy pe de o parte şi Regia Autonomă Municipală de cealaltă parte este destul de complicată dar, atât Primăria, cât şi RAM-ul susţin că sunt cu plata la zi pentru furnizorii de energie termică.

Cu toate acestea, de astăzi Ecogenul nu va mai furniza decât apă caldă.

Nu numai locuitorii de la bloc vor rămâne fără căldură ci şi unităţile şcolare şi chiar şi Primăria.

Doar cartierul Micro XIV şi o parte din Micro III, care sunt racordate la centrale de cartier independente de Ecogen, nu vor avea de suferit şi vor primi căldură şi în calorifere.

Vineri, toţi actorii de pe piaţa energiei termice din oraş se vor întâlni pentru a găsi împreună o soluţie pentru rezolvarea impasului.

Din păcate, vremea nu ţine cu buzoienii pentru că, în conformitate cu previziunile meteo, următoarea perioadă de timp va fi destul de rece, mai ales noaptea. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!