S-a mărit Buzăul. 1200 de hectare de intravilan în plus

S-a mărit Buzăul. 1200 de hectare de intravilan în plus

Planul Urbanistic General a mărit suprafața Municipiului Buzău cu 1200 de hectare de intravilan. Noua suprafață este poziționată în jurul Autostrăzii A7 și va putea fi folosită pentru înființarea unui Parc Industrial. Primăria va avea misiunea să asigure infrastructura zonei.

Ca urmare a unei întrebări formulate de consilierul Florin Sangiu, referitoare la amenajarea unui Parc Industrial la Buzău, primarul Constantin Toma a făcut mai multe precizări pe marginea acestui subiect.

Primarul a subliniat și faptul că, odată cu alcătuirea Planului Urbanistic General, Municipiul a crescut în dimensiuni.

Cele 1200 de hectare de intravilan din jurul autostrăzii A7 vor asigura un spațiu suficient pentru o dezvoltare economică.

Primăria va putea interveni în momentul în care agenții economici vor solicita să construiască în zona respectivă și va crea infrastructura necesară.

Primarul crede că atât autostrada A7, cât și șoseaua de centură Orbital, de 24 de kilometri în jurul orașului, dar și drumul expres Buzău-Brăila, vor avea un rol decisiv în atragerea de investitori importanți la Buzău.

Un comentariu la: “S-a mărit Buzăul. 1200 de hectare de intravilan în plus

  1. “Noua suprafață este poziționată în jurul Autostrăzii A7 și va putea fi folosită pentru înființarea unui Parc Industrial. “
    Nu și mult așteptatul Spital?!
    Și uite așa dacă cumva nu reușim să facem spitalul și dăm terenul înapoi el rămâne oricum în intravilan prin noul PUG și promitem că facem oricum infrastructura până acolo dacă investitorii din proximitate vor sa facă investiții?!
    Nu mai promiteți domnule primar în numele nostru. Băgati terenul în intravilan dar lasati să hotărâm când vor veni investitorii ce ne obligăm să facem ca să-i sprijinim, in functie de ce vor să dezvolte și printr-un partenetiat corect. Ați promis multe nu ați făcut sau ați făcut incomplet sau greșit încât cine vă mai crede că nu aveți doar ambiția să faceți numai ce vă convine conform intereselor domniei voastre?!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și