Publicat la: 11.09.2018. 18:15 / 1.053 views

S-A LANSAT OFICIAL. ÎNCEP LUCRĂRILE LA BIBLIOTECA JUDEŢEANĂ

Astăzi, la Consiliul Judeţean a avut loc seminarul de lansare a proiectului ”Consolidare, restaurare şi dotare Biblioteca Judeţeană Vasile Voiculescu Buzău”. Cu o investiţie de peste 18 milioane de lei, proiectul de reabilitare a Bibliotecii se va finaliza în anul 2022.

cladire bibliotecaAstăzi, în prezenţa tuturor membrilor echipei care a lucrat la realizarea obiectivului, a avut loc seminarul de lansare a proiectului „Consolidare, restaurare şi dotare Biblioteca Judeţeană Vasile Voiculescu Buzău”. Preşedintele Consiliului Judeţean a anunţat când vor fi gata lucrările, dar şi când se va demara procedura de mutare a fondului de carte.

Valoarea totală a proiectului este de peste 18 milioane de lei, iar echipa Consiliului Judeţean a făcut toate demersurile pentru obţinere de finanţare, mai ales că starea în care a ajuns edificiul monument istoric nu este una foarte bună.

Pe perioada lucrărilor, fondul de carte al Bibiotecii Judeţene se va muta la Galeria Mall, iar buzoienii vor putea desfăşura în continuare aceleaşi activităţi ca şi la vechiul sediu. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!