Publicat la: 17.10.2018. 18:24 / 696 views

S-A DESCHIS ŞANTIERUL PE DN 10, LA MĂGURA. PREFECT: “DE LUNI ÎNCEP LUCRĂRILE DE REABILITARE”

Veşti bune după o nouă întâlnire a prefectului cu responsabilii de la Drumuri Naţionale şi toţi cei implicaţi în reabilitarea punctului Măgura, de pe DN 10. S-a deschis deja şantierul în zona unde şoseaua a luat-o la vale. Luni ar trebui să înceapă lucrările. Constructorul s-a angajat că va termina intervenţia până la sfârşitul acestui an.

LUCRARI DN 10În urma discuţiilor purtate la Casa Albă, prefectul Carmen Ichim a venit azi cu informaţia că s-a semnat contractul de lucrări, iar reabilitarea propriu-zisă va începe în câteva zile. 

Potrivit contractului, termenul de finalizare este de 6 luni. Administratorii societăţii care execută lucrarea au prezicat că, în cazul în care vremea o va permite, reabilitarea va fi gata chiar anul acesta.

Ca în cazul lucrărilor de la Podul Mărăcineni, Prefectura va monitoriza, săptămânal, şantierul de la Măgura.

Pentru începerea lucrărilor în regim de urgenţă, autorităţile de la Buzău au solicitat încă din luna martie intervenţii pe DN 10, la Măgura. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!