Publicat la: 04.05.2018. 18:20 / 1.353 views

S-A DESCHIS PIAŢA CRÂNG. PRIMARUL A TĂIAT PANGLICA INAUGURALĂ

Astăzi a fost inaugurată noua Piaţă Crâng, reconstruită din temelii din bugetul de investiţii al Societăţii „Pieţe Târguri şi Oboare”. Primarul Constantin Toma şi directorul Daniel August au tăiat panglica de inaugurare şi au deschis oficial uşile celei mai noi pieţe din Buzău. Alte investiţii vor urma cât de curând, pentru că societatea a preluat şi celelalte pieţe, care erau administrate de Urbis Serv.

piata crang noua 2 piata crang noua 1

Primarul Constantin Toma a tăiat astăzi panglica inaugurală şi, împreună cu directorul de la Pieţe Târguri şi Oboare au deschis oficial cea mai nouă piaţă din oraş.

Primarul a făcut un tur al pieţei şi a stat de vorba cu vânzătorii, ale căror tarabe erau  deja pline cu zarzavaturi, legume, fructe sau flori .

Tarabele au fost închiriate tot de vânzătorii care sunt în Piaţa Crâng încă de la înfiinţarea ei şi care au avut de îndurat condiţii vitrege, mai ales pe timpul iernilor.

Cea mai nouă piaţă din oraş nu este încă ocupată în întregime, dar procesul de licitaţie a spaţiilor comerciale se află în derulare.

În curând, Societatea va prelua şi pieţele care erau administrate de Urbis Serv, inclusiv Piaţa de Flori.

În general, investiţiile pentru modernizarea pieţelor, târgurilor şi oboarelor din municipiu se vor face din fonduri proprii, iar acolo unde va fi cazul, va da şi Primăria o mână de ajutor.

În următoarea perioadă se fac ultimele pregătiri pentru deschiderea Drăgăicii.

(Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!