Publicat la: 10.06.2019. 18:51 / 1.294 views

S-A DESCHIS DRĂGAICA!. ÎNCĂ 14 ZILE, TÂRGUL VA FI „PUNCTUL ZERO” AL ORAŞULUI

Sâmbăta s-a deschis oficial cea de-a 241-a ediţie a târgului tradiţional de vară Drăgaica. Ministrul Mediului de Afaceri, Ştefan Radu Oprea a fost invitat în prima zi de Drăgaică.

comediiSâmbăta s-a dat startul celor peste două săptămâni de distracţie şi de voie-bună, perioadă în care târgul tradiţional de vară Drăgaica 2019 va fi zona de interes al Buzăului.

Alături de primarul Constantin Toma, la deschiderea oficială a târgului a fost prezent ca invitat special şi ministrul Mediului de Afaceri, Comerţului şi Antreprenoriatului din România.

Ministrul are rădăcini buzoiene şi spune ca a făcut „armata” la Buzău.

Anul trecut, peste 300.000 de oameni au vizitat Drăgaica. Anul acesta, organizatorii aşteaptă mai multi spectatori

Şi anul acesta, spectacolele vor avea loc în fiecare seară, de la ora 18.

Între timp, vizitatorii de toate vârstele pot face cumpărături, se pot distra în zona de divertisment sau pot poposi la una dintre terase.

Buzoienii au intrat deja în atmosfera de sărbătoare a Drăgăicii încă din prima zi şi aşa va fi până pe 24 iunie, când târgul îşi va închide porţile până la anul.

În spatele Drăgăicii, pe un teren închiriat de Municipalitate, a fost amenajată o parcare unde este suficient loc pentru ca vizitatorii să-şi poată lăsa autovehiculele în siguranţă. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!