Publicat la: 12.10.2018. 18:25 / 1.128 views

S-A ARUNCAT DE LA ETAJUL I AL SPITALULUI. PACIENTUL AVEA 64 DE ANI ŞI ERA EPILEPTIC

Momente de şoc şi groază la Spitalul Judeţean! După ce a devenit violent cu personalul de pe secţie, un pacient epileptic s-a aruncat de la etajul I. Bărbatul a decedat la scurt timp. Poliţia şi conducerea Spitalului au deschis anchete.

spital judetean 2018Pacientul, în vârstă de 64 de ani, a fost internat în urmă cu trei zile pe secţia Neurologie. Pentru că, ieri după-amiază, a început să aibă crize de epilepsie s-a decis legarea sa de pat, o procedură specifică în astfel de situaţii.

La orele serii, pacientul a reuşit să se dezlege şi a devenit violent cu personalul medical şi de îngrijire. A fugit apoi în toaleta de pe secţie şi s-a aruncat pe fereastră.  

Chiar în acel moment, pe aleea Spitalului se afla o ambulanţă. Personalul de pe autospecială i-a acordat victimei primul ajutor. Bărbatul a ajuns la Terapie Intensivă, unde s-a stins din viaţă. 

Poliţia a deschis o anchetă. Şi conducerea Spitalului Judeţean a dispus o cercetare administrativă cu privire la modul în care a procedat personalul aflat de gardă la momentul incidentului. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!