S-A APROBAT CUMPĂRAREA A DOUĂ CLĂDIRI. 300 DE MII DE EURO PENTRU CENTRUL MILITAR ŞI COMISIA DE ORIENTARE ŞCOLARĂ

S-A APROBAT CUMPĂRAREA A DOUĂ CLĂDIRI. 300 DE MII DE EURO PENTRU CENTRUL MILITAR ŞI COMISIA DE ORIENTARE ŞCOLARĂ

Cele două proiecte de cumpărare a clădirilor în care funcţionează Centrul Militar Judeţean şi Comisia pentru Orientare Şcolară au primit 23 de voturi „pentru”, suficient pentru a fi aprobate.

cladire militari cladire asistentaPrin urmare, Consiliul Judeţean va achita aproape 300 de mii de euro proprietarilor clădirilor în care funcţionează cele două instiţuţii.

Unul dintre imobile, cel care găzduieşte în prezent Centrul Militar din Buzău, este situat pe strada Bistriţei, şi a fost evaluat la 148 de mii euro. Clădirea are 400 de metri pătraţi şi o curte de 100 de metri pătraţi.

Cel de-al doilea imobil, situat pe strada Pompiliu Ştefu, numărul 1, unde funcţionează Comisia pentru Orientare Şcolară, a fost evaluat la 149.000 de euro.

Consilierii PNL au votat împotrivă, pe motiv că sumele aprobate sunt foarte mari. Proiectul privitor la cele două clădiri a fost repus pe ordinea de zi pentru a cincea oară. De această dată s-a aprobat întrucât coaliţia PSD – UNPR –ALDE beneficiază, mai nou, de două treimi din numărul total al consilierilor judeţeni. În locul liberalului Emilian Drăgoi care şi-a dat demisia a fost numit pesedistul Dan Rânciog.

Cumpărarea celor două imobile se va face în două rate.  

(Mirela Copariu)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și