Publicat la: 01.07.2020. 18:10 / 1.205 views

RUGBY REDIVIVUS LA BUZĂU? STEJARUL BUZĂU S-AR PUTEA REÎNFIINŢA

Sportul cu balonul oval buzoian are o șansă de a-si continua povestea, în ciuda faptului că secția de rugby a Gloriei a fost desființată, din cauza pandemiei. Stejarul Buzău ar putea fi reînființat în aceasta vară, de cunoscutul om de rugby buzoian Vasile Niță.

vasile nitaVeste bună pentru iubitorii sportului cu balonul oval, din Buzău. Sunt șanse ca povestea rugby-ului să continue, chiar dacă secția din cadrul Gloriei a fost dezactivată. Stejarul Buzău, gruparea continuatoare a defunctei “Contactoare”, ar putea fi reînființată. Cunoscutul om de rugby Vasile Niță fost președinte atât la Stejarul, cât și la Gloria ia în considerare posibilitatea de a demara un nou proiect.

Dacă proiectul va fi demarat la Buzău, clubul va reveni la vechea denumire,  Stejarul.

Cum relațiile între Vasile Niță și oficialii de la federație sunt dintre cele mai bune, echipa buzoiană ar putea evolua direct în eșalonul secund.

Dintre toate ramurile sportive la nivel de municipiu, rugby-ul a trăit cea mai tumultoasă poveste, după revoluție. În repetate rânduri, echipele de profil ale orașului s-au desființat, uneori imediat după promovarea în elită.

Asta în contextul în care rugby-ul a adus cea mai mare performanță din sportul buzoian, câștigarea Cupei României, în 1988. (Andrei Solomon)

Exista 2 Comentarii
Ce spun vizitatorii:
  1. Felicitari,Vasile!Mereu ai fost cu inima alaturi de acest sport,dar si cu fapta!problema e ca la Buzau este ca la Iasi!Ce construiesc unii cu truda,altii darima!Sint sigur ca vei reusi asa cum ai facut-o de fiecare data!Multe succese in tot ceea ce faci!

  2. 1 Felicitari pentru initiativa.
    2 Succes in derularea actiunii.
    3 Trainicie si continuitate in activitatea cu balonul oval.
    PS.
    La Buzau, in decursul timpului, au activat multi jucatori de valoare si exista multi iubitori ai acestui sport

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!