Romașcanu și Neagu, diagnosticați cu COVID-19. Marcel Ciolacu, în izolare după întâlnirea cu Romașcanu

Romașcanu și Neagu, diagnosticați cu COVID-19. Marcel Ciolacu, în izolare după întâlnirea cu Romașcanu

Ministrul Culturii, Lucian Romaşcanu, a lipsit  joi, 13 ianuarie, de la un concert organizat la Buzău pentru că a fost diagnosticat cu COVID-19. Informaţia a fost confirmată pe Facebook, joi seară, de preşedintele interimar al PSD Buzău. De asemenea, președintele PSD Marcel Ciolacu se află în izolare după ce s-a întâlnit cu Romașcanu. Şi preşedintele Consiliului Judeţean Buzău, Petre Emanoil Neagu, a fost diagnosticat cu COVID-19.

Joi seară, Lucian Romaşcanu trebuia să participe la concertul susţinut la Buzău de Orchestra Metropolitană Bucureşti, sub bagheta dirijorului Daniel Jinga, alături de Paula Seling, unde, conform programului evenimentului, ar fi urmat să rostească o alocuţiune, în calitate de ministru al Culturii.   

Iniţial, absenţa ministrului a fost explicată de colegii de partid, unii dintre ei prezenţi la concert, prin faptul că acesta are o formă uşoară de COVID-19. Ulterior, informaţia a fost confirmată chiar de ministrul culturii.  

„După revenirea dintr-un scurt concediu, în vederea reluării activităţilor curente am făcut un test RT-PCR care s-a dovedit a fi… pozitiv. a scris Lucian Romaşcanu pe Facebook. De asemenea, președintele PSD Marcel Ciolacu se află în izolare după ce s-a întâlnit cu ministrul Culturii, Lucian Romașcanu. Ciolacu a intrat în carantină pentru o perioadă de cinci zile, au declarat surse social-democrate. Potrivit acestora, liderul PSD și-a făcut mai multe teste care au avut rezultat negativ. 

Şi preşedintele Consiliului Judeţean Buzău, Petre Emanoil Neagu, a fost diagnosticat cu COVID-19. Prezintă o formă uşoară a bolii şi se află în izolare la domiciliu, conform deciziei Direcţiei de Sănătate Publică. El va rămâne izolat timp de o săptămână, fiind vaccinat anti COVID. De altfel, Petre Emanoil Neagu a lipsit de la şedinţa extraordinară a Consiliului Judeţean de miercuri.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și