REVOLTĂ CA LA UȘA… MALL-ULUI. Prima zi de restricții, primele probleme

REVOLTĂ CA LA UȘA… MALL-ULUI. Prima zi de restricții, primele probleme

Noile restricții impuse de astăzi au condus deja la probleme pentru persoanele nevaccinate anti-COVID. Fie la intrarea în mall ori la instituțiile publice au apărut oameni revoltați că nu pot avea acces fără un certificat verde. Sunt criticate seria de măsuri de prevenire și slaba organizare a unor instituții, care nu sunt dotate corespunzător pentru verificarea documentelor.

Astăzi, accesul la Galleria Mall din Buzău era permis doar persoanelor care prezentau certificatul verde, spre revolta unor buzoieni, care doreau să intre pentru a-și schimba buletinul la sediul Direcției de Evidență a Persoanei din incinta mall-ului.

La alt mall din oraș, după ce s-a aflat că Guvernul a gafat, nepublicând prevederea privind obligativitatea prezentării certificatului verde la intrare, clienții nu erau întrebați de document.

Și la cozile de la mai multe instituții ale statului, unii buzoieni nu au fost mulțumiți și au reclamat  faptul că verificarea certificatului verde nu se face prin scanarea codului QR.

O altă dispoziție importantă este referitoare la protecția individuală. De astăzi, masca de protecție a devenit obligatorie și pe stradă, nu doar în spațiile închise, așa cum eram obișnuiți.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și