Publicat la: 12.11.2019. 19:06 / 393 views

REVIRIMENTUL ÎNCEPE TOT CU TIMIŞOARA? “LUPII” DE LA HC VOR SĂ PRODUCĂ MÂINE SURPRIZA

În ciuda listei interminabile de accidentări, handbaliştii de la HC Buzău vor să producă surpriza mâine, la meciul cu Poli Timişoara. Buzoienii îşi aduc aminte că şi sezonul trecut, după o perioadă slabă în campionat, revirimentul s-a produs în Sala Romeo Iamandi, cu Timişoara.

handbal masculin handbal hc buzau csm resita 23-23

Anul trecut, HC Buzău, proaspăt promovată, producea surpriza campionatului după o victorie de senzaţie, cu Poli Timişoara. Bănăţenii veneau la Buzău pe cai mari, după ce învinseseră campioana en-titre, Dinamo. Premisele pentru meciul de mâine sunt cam aceleaşi, cel puţin când vine vorba de HC, elevii lui Eliodor Voica trecând printr-o pasă neagră, cu doar un egal şi o victorie, din nouă meciuri disputate. Mai mult, buzoienii nu se vor putea baza pe cinci titulari şi vor avea pe foaia de meci un singur portar.

La Buzău este anunţată o analiză amănunţită a evoluţiei echipei, dar după încheierea turului. În funcţie de ce vor decide cei din conducerea clubului, dar şi de fondurile alocate, lotul de jucători ar putea suferi remanieri semnificative.

Partida de mâine, dintre HC Buzău şi POLI este programată de la ora 18. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!