Publicat la: 28.12.2017. 19:16 / 721 views

REVELION ÎN SIGURANŢĂ. SUTE DE JANDARMI, LA DATORIE DE ANUL NOU

După ce au contribuit la siguranţa buzoienilor în mini-vacanţa de Crăciun, jandarmii buzoieni vor fi la datorie şi în perioada sfârşitului de an. Zilnic, peste 100 de jandarmi vor veghea pentru ca buzoienii să poată petrece în siguranţă zilele libere dintre ani.  Este de aşteptat ca peste 2000 de buzoieni să participe la evenimentele care se vor desfăşura în spaţiile publice.      

conferinta jandarmiPerioada Crăciunului a însemnat pentru jandarmii buzoieni noi misiuni de asigurare a ordinii publice în tot judeţul.

221 de jandarmi au fost angrenaţi în peste 100 de misiuni de menţinere şi de asigurare a ordinii publice, iar rezultatul a fost pe măsura aşteptărilor.

Au fost identificaţi 5 autori ai unor infracţiuni şi au fost aplicate 56 de sancţiuni contravenţionale.

Pentru următoarele zile, când mii de buzoieni vor petrece în aer liber, peste 100 de jandarmi vor acţiona în fiecare zi pe întreg teritoriul judeţului Buzău.

Jandarmii vor patrula cu precădere în zonele intens circulate sau foarte aglomerate precum Piaţa Dacia, unde Primăria Buzău organizează petrecerea de Revelion.

În acelaşi timp, ca urmare a creşterii afluenţei de turişti în zona de nord a judeţului, jandarmii montani din Nehoiu, Berca şi Sărata Monteoru sunt pregătiţi să intervină în orice moment pentru salvarea celor aflaţi în dificultate. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!