Publicat la: 03.02.2020. 19:46 / 673 views

RETROCEDAREA PĂDURII CRÂNG ÎNTÂRZIE. PRIMARIA NU RENUNŢĂ LA PROIECT

Anul trecut, după apariţia legii referitoare la preluarea pădurilor aflate în intravilan de către unităţile administrativ teritoriale, Primăria Buzău a conceput un proiect de recuperare a pădurii Crâng.

padure 2Proiectul a fost aprobat cu majoritate de voturi într-o şedinţă a Consiliului Local Municipal din luna iulie a anului 2019 şi au fost demarate demersurile la Guvern.

Între timp s-a schimbat guvernarea şi acţiunea s-a blocat.

Pentru a fi transferată pădurea, cu o suprafaţă de aproximativ 177,5 hectare din proprietatea Romsilva către Municipiu, Guvernul ar trebui să emită o Hotărâre în acest sens.

În termen de doi ani de la apariţia hotărârii de Guvern, Primăria are obligaţia să întocmească proiectul de transformare a întregului Crâng, în suprafaţă de aproximativ 198 de hectare, în pădure-parc. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!