Publicat la: 07.11.2017. 19:34 / 958 views

RESTRICŢII DE CIRCULAŢIE. SE LUCREAZĂ LA ULTIMUL TRONSON DIN STRADA ALEXANDRU MARGHILOMAN

Primăria Municipiului Buzău îi anunţă pe buzoieni că pe strada Alexandru Marghiloman au fost impuse restricţii de circulaţie. Este vorba despre tronsonul cuprins între intersecţiile cu străzile Clemenţei şi Gârlaşi. Pe timpul zilei se va circula cu restricţie de viteză iar când se toarnă covorul asfaltic, automobilele vor circula alternativ, pe un singur sens.

marghiloman 1Au reînceput lucrările de pregătire pentru asfaltare de pe strada Alexandru Marghiloman.

Pentru a se evita apariţia unor blocaje în trafic, Primăria a instituit în zonă restricţii de circulaţie.

Pe acest segment, în lungime de 600 de metri, vor fi executate lucrări de ridicare la cotă a bordurilor, a căminelor şi a capacelor de utilităţi, precum şi a gurilor de scurgere.

Se estimează ca lucrările de asfaltare a ultimului tronson din strada Alexandru Marghiloman să fie finalizate până pe 17 noiembrie.

Săptămâna trecută au fost asfaltate alte două sectoare ale străzii, în lungime totală de 1,4 kilometri.

Pentru a se evita blocajele în trafic, agenţi ai Direcţiei de Poliţie Locală vor dirija circulaţia.

De asemenea, posesorii de mijloace auto care locuiesc în zonă sunt rugaţi să le parcheze în altă parte, pentru a permite utilajelor  să aştearnă covorul asfaltic. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!