REMIZĂ SPECTACULOASĂ ÎNTRE GLORIA ȘI „ȘEPCILE ROȘII”. 4 GOLURI, 3 BARE ȘI O MULȚIME DE OCAZII, IERI, ÎN CRÂNG

REMIZĂ SPECTACULOASĂ ÎNTRE GLORIA ȘI „ȘEPCILE ROȘII”. 4 GOLURI, 3 BARE ȘI O MULȚIME DE OCAZII, IERI, ÎN CRÂNG

Peste 20 de ocazii de gol, la meciul dintre Gloria Buzău și Universitatea Cluj. Cei 5.000 de spectatori prezenți in tribunele arenei din Crâng au avut parte de spectacol, însă la sfârșit au plecat oarecum dezamagiți, întrucât partida s-a încheiat la egalitate, 2 la 2. Buzoienii au fost egalați, deși au condus cu 2 la 0.

gloria u cluj 1  gloria u cluj 2

Gloria Buzău şi ”U” Cluj au terminat la egalitate, scor 2-2, meciul desfăşurat duminică seară la stadionul din parcul Crâng, în ultima partidă a etapei a 23-a a Ligii 2.

Desfăşurată în faţa a circa 5.000 de spectatori, partida dintre SCM Gloria Buzău şi ”U” Cluj a fost una extrem de spectaculoasă, pe contre, cu o mulţime de ocazii.

Cristian Balgiu (29) a deschis scorul cu un şut de la 30 de metri, pentru ca înainte de pauză Iulian Roşu (45) să majoreze diferenţa cu o reluare cu capul din centrul careului. În această repriză dominată în mare parte de jucătorii lui Ilie Stan, glorioșii au trimis mingea în bară prin Goga (39), Inacio (40) şi Stoica (41).

În partea secundă a întâlnirii, Gorcea a salvat de la vinclu o minge trimisă din lovitură liberă de Tucaliuc (53), pentru ca Dorin Goga (59) să dea semnalul revenirii cu reuşita sa din 16 metri, pe sub portar.

Asaltul clujenilor la poarta lui Relu Stoian s-a finaliza cu un nou gol, al lui Cristian Gavra (67). În minutele de final s-a jucat pe contre, cu ambele echipe dornice să dea lovitura de graţie. Nimeni n-a mai putut trimite, însă, mingea în plasă, astfel că meciul  s-a încheiat la egalitate, scor 2-2.

SCM Gloria Buzău ajunge la 32 de puncte acumulate în 23 de etape şi se situează pe locul 11, în timp ce ”U” Cluj are 27 de puncte, pe 13.

Etapa viitoare, Gloria întâlnește în deplasare pe CS Mioveni. Partida este programată vineri, de la ora 17.30. (Andrei Solomon)

Publicat de: Editat de:
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și