Remiză, în prima etapă a play-off-ului. Gloria a fost condusă, dar revine la Buzău cu un punct prețios

Remiză, în prima etapă a play-off-ului. Gloria a fost condusă, dar revine la Buzău cu un punct prețios

Elevii lui Prepeliță  se întorc la Buzău cu un punct care poate fi foarte valoros, în economia unui play-off foarte echilibrat. Corvinul și Gloria au deschis play-off-ul, într-un meci disputat în condiții destul de vitrege, cu o nocturnă improvizată, instalată pentru meciul de Cupa României al hunedorenilor.

Poate și din cauza lucșilor în minus, gazdele au dominat prima repriză, creându-și o ocazie de gol în minutul 36, la expediat puțin pe lângă poartă de Marius Lupu.

Același Lupu a creat golul prin care gazdele au deschis scorul, la cinci minute de la reluare. Atacantul Corvinului a rămas intenționat în poziție de off-side, nesancționată la repunerile din șase metri, i-a “luat fața” prea ușor experimentatului Dandea, deviind excelent degajarea lui Blaga către Mitran. Cel din urmă, mai bine plasat decât Ferrareso, a trimis balonul în plasă, lobându-l pe Greab.

Gloria a reușit să egaleze în minutul 72, prin Akhmatov. Mijlocașul de buzunar, abia intrat în teren, a trimis de la 30 de metri, după ce-l fentase de două ori pe Neacșa, un șut imparabil,

La 1-1, Gloria a mai avut câteva șanse bune de a înscrie, dar Chică Roșă și Rădulescu n-au reușit să fructifice, din situații foarte bune. Ultima mare șansă de 2-1 a fost irosită de Cristi Dumitru, care a tras de la 17 metri, din lovitură liberă, peste poartă.

Gloria Buzău: Greab – Ferraresso, Dandea, R. Crișan (Akhmatov 68′), Dobrosavlevici, Sălceanu – Mat. Tănasă (Rădulescu 46′), Prejmerean, Perianu (D. Dumitrașcu 68′), Șteau (Cr. Dumitru 46′) – Chică-Roșă (cpt.)
Rezerve neutilizate: Lăpădat – Val. Dumitrache, D. Benzar, Nadolu, Sg. Pîrvulescu
Antrenor: Andrei Prepeliță

Punctul obținut în această seară o duce pe Gloria la cota 35, cu două puncte peste Mioveni. Argeșenii au o deplasare grea la Slobozia iar Buzăul așteaptă pasul greșit al elevilor lui Constantin Schumacher.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și