Publicat la: 16.02.2018. 19:10 / 702 views

REGULI PENTRU ARBORI ŞI ARBUŞTI. PRIMĂRIA PROPUNE UN REGULAMENT PENTRU ACTIVITĂŢILE DIN SPAŢIILE VERZI

Noul Regulament privind activităţile de tăiere, transport şi valorificare a lemnului rezultat din spaţiile verzi este postat pe site-ul Primăriei. Buzoienii pot să facă sugestii, propuneri sau să îşi exprime opiniile în scris la Ghişeul Unic din Palatul Comunal. Proiectul va sta în dezbatere publică până la 21 martie 2018, apoi va fi supus aprobării în şedinţa CLM din aceeaşi lună.

arbusti site 1 copy arbusti site 2 copy

Un nou Regulament pentru desfăşurarea activităţilor de tăiere, transport şi valorificare a lemnului rezultat din soaţiile verzi situate pe proprietatea publică a municipiului se află în dezbatere publică.

Comisia de autorizare va fi formată din 5 membri şi un secretar fără drept de vot şi va analiza toate solicitările de intervenţie asupra arborilor şi a arbuştilor de pe domeniul public.

În cazul în care, din cauze obiective, va fi tăiat un arbore sănătos, alţii 5 vor fi plantaţi obligatoriu în locul acestuia.

Totodată, în regulament sunt specificate şi speciile de arbori şi arbuşti care pot fi plantaţi în Buzău, precum şi dimensiunile acestora.

Pentru ca prevederile Regulamentului să poată fi aplicate în cele mai bune condiţii, toţi arborii şi arbuştii de pe teritoriul municipal sunt în curs de inventariere şi de catalogare.

Prevederile noului Regulament se vor aplica şi persoanelor fizice care deţin sau administrează ori folosesc terenuri pe care se găsesc arbori sau arbuşti.

Proiectul de hotărâre este  postat pe site-ul Primăriei şi va rămâne în dezbatere publică până pe 21 martie.

Sugestiile, propunerile sau opiniile buzoienilor pot fi depuse la Biroul Unic din Palatul Comunal. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!