Regizorul Nae Caranfil, oaspete la Buzău. Invitat în cadrul Buzău International Arts Festival

Regizorul Nae Caranfil, oaspete la Buzău. Invitat în cadrul Buzău International Arts Festival

Marele regizor Nae Caranfil a venit la Buzău pentru a susține un masterclass despre scenariul de film în cadrul Buzău International Arts Festival. La eveniment a fost prezentă și Irina Margareta Nistor, iar spațiul a găzduit expoziția de scenografie și elemente de decor a lui Mihnea Mihăilescu.

Iubitorii de cinematografie din Buzău au putut participa la un masterclass susținut de Nae Caranfil, unde maestrul a împărtășit povești și lecții din spatele ecranului. Dupa eveniment, marele regizor ne-a oferit un interviu in exclusivitate.

La eveniment a fost prezentă și legenda traducerilor în cinematografie, Irina Margareta Nistor, care este deja o prietenă a festivalurilor organizate în Buzău.

Mihnea Mihăilescu, arhitect și scenograf, le-a explicat celor prezenti cum este drumul de la scenariu la decor final, și s-a declarat încântat de evenimentele din orașul nostru.

Ziua s-a încheiat în Parcul Tineretului, cu filmul Asphalt Tango, în regia lui Nae Caranfil, regizorul aflându-se chiar langă buzoieni pentru a viziona împreună proiecția.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și
Cultura

Ministrul Romașcanu: "Nu sunteți invizibili"

17.01.22 15:30 Ultima modificare 17.01.22 17:19

Ministrul Culturii, senatorul buzoian Lucian Romașcanu, a transmis astăzi un mesaj către artiști, ținând să menționeze câteva dintre punctele realizate până acum, din programul de…