Publicat la: 21.03.2018. 19:26 / 590 views

REFUGIATĂ ÎN CENTRU, ÎNJUNGHIATĂ DE CONCUBIN. DIRECTOAREA A ÎNCERCAT SĂ O SALVEZE PE FEMEIE

O femeie de 41 de ani din Râmnicu Sărat a fost înjunghiată în timp ce era într-un centru de stat unde s-a refugiat de bătăile concubinului. Agresorul a fost tot bărbatul de care a vrut să scape. Totul s-a întâmplat sub privirile unor angajaţi din centrul special. Ei au salvat-o pe femeie. De menţionat că individul se afla în vizită la centru, cu acordul femeii.

cutit 2În luna ianuarie, femeia a cerut ajutorul celor de la Centrul pentru recuperarea victimelor violenţei domestice, situat în Râmnicu Sărat. A dorit să scape de bătăile zilnice “administrate” de concubin. În tot acest timp, au mai existat întâlniri între cei doi. La fel cum s-a întâmplat şi ieri. În prezenţa directorului, psihologului şi a unui asistent social, bărbatul a încercat să se împace cu femeia. La finalul discuţiei, lucrurile au degenerat, după refuzul victimei de a reveni acasă.

Agresată cu cuţitul, femeia a fost transportată la Spitalul Municipal Rm. Sărat, de unde medicii au decis să o transfere la o clinică din Bucureşti.

E un incident care arată că atât victimele din centru, cât şi angajaţii, sunt oricând în pericol. Cu această ocazie, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului va analiza oportunitatea angajării de agenţi de securitate pentru ca astfel de incidente să nu mai aibă loc.

Bărbatul a fugit imediat după comiterea faptei. După câteva ore, s-a predat apoi la Poliţie. Anchetatorii au decis reţinerea agresorului pentru 24 de ore. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!