Publicat la: 27.06.2014. 22:21 / 4.340 views

REDUCERI DE 30% ÎN CAZ DE APĂ MURDARĂ. PROIECTUL A FOST VOTAT AZI ÎN CONSILIUL LOCAL

Şedinţa de azi a debutat furibund. Consilierul Ion Barbu a solicitat scoaterea de pe ordinea de zi a hotărârii de reducere a facturilor la apă din cauză că proiectul său a fost brutal modificat.

propunereCu toate acestea, hotărârea a rămas pe ordinea de zi pe motiv că iniţiativa a aparţinut de fapt primarului C-tin Boşcodeală.

Proiectul propus de consilierul Ion Barbu prevedea reducerea facturilor emise de Compania de Apă cu procente între 30 şi 70%, în funcție de numărul de zile în care apa a curs murdară din vina Companiei de Apă.

Noul proiect, prevede măsuri mai blînde, cu o bonificaţie de fix 30%. Sesizări pot face doar reprezentanţii asociatiilor de proprietari, iar probele de apă vor vor fi analizate în laboratorul Companiei de Apă.

Noul proiect a obţinut majoritatea aleşilor locali, chiar dacă reprezentanții PDL, în frunte cu Ion Barbu, au votat împotrivă.

Întrucât proiectul a intrat în vigoare din momentul în care a fost adoptat, buzoienii pot cere de azi reducerea facturilor cu 30% dacă apa va curge murdară.

În schimb, Compania de Apă va mări cu 10% preţurile parcticate cu începere de la 1 iulie. Astfel, preţul unui metru cub în municipiul Buzău va ajunge la 9 lei. 

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!