Publicat la: 18.10.2017. 18:28 / 702 views

RECORD NEOMOLOGAT. URBIS A STABILIT UN NOU RECORD LA ASFALTĂRI

asfalt nou 2Pentru asfaltarea primului sens din strada Obor, Urbis Serv îşi propusese să toarne cea mai mare cantitate de asfalt aşternută vreodată la Buzău, într-o singură zi.

Pentru a se putea ajunge la acest record, noaptea trecută au fost folosite două finisoare, 8 autocamioane, 3 cilindri compactori, 2 maşini de emulsie şi două echipe de drumari. Cu toate acestea, nu s-a reuşit turnarea celor 800 de tone de asfalt propuse iniţial.

Pentru Buzău este totuşi un record absolut pentru că niciodată nu a mai fost turnată o asemenea cantitate de asfalt într-o singură zi.

În această seară se va începe asfaltarea şi celui de-al doilea sens, de la strada Clemenţei pana la sensul giratoriu de la Arhiepiscopie. De data aceasta vor fi necesare aproximativ 500 de tone de asfalt, pentru că rondul a fost deja terminat noaptea trecută.

Lucrătorii fac ultimele pregătiri pentru aşternerea covorului asfaltic.

Mâine dimineaţă lucrarea va fi încheiată şi Urbis va continua cu strada Bazalt.

În ceea ce priveşte strada Alexandru Marghiloman, lucrările de asfaltare vor începe dinspre Bariera Brăilei pentru că sunt în desfăşurare lucrări la reţeaua de gaze naturale.

Conducătorii auto sunt rugaţi să nu işi lase maşinile parcate pe strada Obor în această noapte. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!