Publicat la: 04.11.2020. 20:19 / 517 views

RECORD NEGATIV DE ÎMBOLNĂVIRI COVID! 77 DE CAZURI NOI, ÎN ULTIMELE 24 DE ORE

Astăzi, autoritățile din sănătate anunță un nou record negativ al îmbolnăvirilor de coronavirus, la nivelul județului Buzău. Nu mai puțin de 77 de persoane au fost diagnosticate cu COVID, în ultimele 24 de ore. Orașul Buzău este foarte aproape de scenariul roșu.  

smurd 1Cele mai multe dintre cazurile noi provin din rândul buzoienilor care se prezintă cu simptome specifice la secția UPU a Spitalului Județean de Urgență. Astăzi, Direcția de Sănătate Publică anunță un număr record de îmbolnăviri.

În urma ultimelor confirmări, în orașul Buzău rata de incidență a crescut la 2.81 cazuri la mia de locuitori.

Dacă situația va evolua ca până acum, în municipiul Buzău se va aplica, în curând, scenariul roșu, însemnănd închiderea tuturor școlilor, restaurantelor și barurilor, precum și obligativitatea purtării măștii de protecție oriunde pe stradă. (Mihai Bunăziua)

 

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!