Publicat la: 08.07.2020. 18:26 / 888 views

RECORD NEDORIT! 33 DE CAZURI DE COVID-19 ÎN ULTIMELE 24 DE ORE

Cel mai mare numar de cazuri confirmate, ale unor buzoieni infectati cu coronavirus, de la inceputul pandemiei pana in prezent. Conform datelor oficiale, in ultimele 24 de ore, 33 de buzoieni au fost testati pozitiv. Pacientii au varste intre trei si 80 de ani.

spital 3Explozie de cazuri pozitive, la Buzău. După ce ieri erau înregistrate opt cazuri de infectare cu noul coronavirus, azi, datele Direcției de Sănătate Publică arată că 33 de buzoieni au fost confirmați ca fiind pozitivi.

Pacienții nou confirmați au vârste cuprinse între 3 și 80 de ani și au fost internați la Spitalul Municipal Râmnicu Sărat, la Spitalul Județean de Urgență Buzău și la unități medicale din București.

Ancheta epidemiologică este în desfășurare.

684 este numărul total al persoanelor confirmate pozitiv covid 19, de la începutul pandemiei, la Buzău. Dintre acestea, 462 au fost declarate ca vindicate.

De la începutul pandemiei până în prezent numărul total al deceselor înregistrate la nivel de județ este de 21. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!