RECORD DE INFECTĂRI, LA BUZĂU. NUMĂRUL BOLNAVILOR S-A DUBLAT, FAȚĂ DE IERI

RECORD DE INFECTĂRI, LA BUZĂU. NUMĂRUL BOLNAVILOR S-A DUBLAT, FAȚĂ DE IERI

69 de infectari, intr-o singura zi, la Buzau. Numarul celor confirmati pozitiv a crescut vertiginos. Opt dintre cazuri provin de la Spitalul Sapoca, in timp ce 19 cazuri au fost inregistrate la Ojasca.

covid spital 5Situație critică, la Spitalul de Psihiatrie Săpoca. Unitatea medicală se confruntă cu un val de îmbolnăviri cu coronavirus, atât pe secția de la  Săpoca, cât și la secție exterioară Ojasca, acolo unde, numai în ultimele 24 de ore au fost confirmate 19 cazuri noi. Alte opt cazuri confirmate azi provin de la Secția de Psihiatrie și Pentru Măsuri de Siguranță de la Săpoca.

Conform datelor Direcției de Sănătate Publică, în ultimele 24 de ore, în județul Buzău au mai fost confirmate 69 cazuri noi de persoane infectate cu SARS CoV-2. 15 pacienți au fost diagnosticați în laboratoare private de analize și 4 pacienți au fost testați în unități sanitare din alte județe).

Pacienții nou confirmați au vârste cuprinse între 6 luni și 81 de ani.

Numărul persoanelor aflate în carantină în acest moment este de 776, în timp ce alte 410 persoane se află în izolare la domiciliu

De la începutul pandemiei, pe raza județului au fost confirmate peste 3400 de cazuri. (Andrei Solomon)

Publicat de: Editat de:
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și