Publicat la: 20.11.2020. 19:27 / 488 views

RECORD DE ÎMBOLNĂVIRI COVID. CELE MAI MULTE CAZURI DIN ACEASTĂ SĂPTĂMÂNĂ

Astăzi, autoritățile buzoiene din sănătate anunță un număr record de îmbolnăviri de COVID pentru această săptămână. Au fost confirmate 142 de cazuri. Județul Buzău a ajuns la o rată de infectare de 2.5 cazuri la mia de locuitori.

containere spital 2În ultimele 24 de ore, au fost efectuate 376 de teste de COVID. În cazul a 142 de buzoieni rezultatul a ieșit pozitiv.

Pe lista noilor focare de COVID se află și instituții publice. Un exemplu ar fi cel al Inspectoratului Teritorial de Muncă. 9 din cei 28 de angajați au fost confirmați cu coronavirus, iar astăzi activitatea a fost suspendată, pentru a se face dezinfecție generală în sediul ITM. Nici la Casa Județeană de Asigurări de Sănătate nu s-a lucrat azi.

Bilanțul de la începutul pandemiei arată că, la nivelul județului Buzău, aproape 5800 de persoane au fost diagnosticate cu coronavirus, iar peste 4100 dintre acestea s-au vindecat. În momentul de față, aproape 1300 de buzoieni diagnosticați cu COVID sunt în izolare la domiciliu. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!