Publicat la: 02.05.2018. 18:13 / 770 views

RECORD DE CERERI PENTRU BILETE DE TRATAMENT. PESTE 4.200 DE SOLICITĂRI, LOCURI PUŢINE ÎN STAŢIUNI

Număr record de cereri înregistrate pentru bilete de tratament. Peste 4.200 de solicitări au fost depuse la Casa Judeţeană de Pensii. Oferta nu este pe măsura cererilor, având în vedere că nu au fost aprobate locurile în unităţile private de tratament. Până acum, la Buzău, au fost alocate peste 2.400 de bilete, doar în unităţile care aparţin Casei Naţionale de Pensii.

bilete tratament 2017Din momentul în care s-a aflat de alocarea biletelor de tratament, la Casa Judeţeană de Pensii au fost depuse mii de cereri. Peste 300 de pensionari s-au bucurat deja de un sejur într-o staţiune balneoclimaterică.

Ca în fiecare an, cele mai multe solicitări sunt pentru perioada estivală.

Numărul cererilor pentru biletele de tratament este aproape dublu faţă de cel al ofertelor disponibile în acest moment. Asta pentru că la Buzău au ajuns doar locurile repartizate în unităţile de cazare administrate de Casa Naţională de Pensii. Întârzie alocările din partea operatorilor privaţi.

În situaţia în care pentru o anumită perioadă şi destinaţie numărul de cereri îl depăşeşte pe cel al locurilor disponibile, se face departajare, caz în care se ţine cont dacă solicitantul a beneficiat de un bilet de tratament în ultimii doi ani, ce fel de pensie primeşte şi valoarea brută a venitului respectiv. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!