Publicat la: 09.12.2019. 18:58 / 496 views

RECORD DE ADOPŢII, MAI PUŢINE EUTANASIERI. SUTE DE MAIDANEZI AU FOST SALVAŢI DIN PADOC

Record de adopţii, anul acesta, la padocul Primăriei Buzău. Sute de maidanezi au fost salvaţi de voluntari ai unor asociaţii pentru protecţia animalelor. În aceste condiţii, numărul eutanasierilor a scăzut foarte mult.

padoc 4  padoc 1

A fost un an atipic la adăpostul pentru maidanezi administrat de Urbis Serv, firma Primăriei. Din fericire, numărul adopţiilor l-a depăşit cu mult pe cel al eutanasierilor.

În majoritate, adopţiile au fost făcute de voluntari de la mai multe asociaţii pentru protecţia animalelor. Şi numărul sesizărilor din partea cetăţenilor a scăzut în acest an.

Adopţiile de maidanezi sunt gratuite. Persoanele interesate sunt informate de reprezentanţii adăpostului cu privire la câinii care pot fi luaţi din adăpost, înainte de a expira termenul de 14 zile până la eutanasiere.

În momentul de faţă, în adăpostul Urbis Serv se află aproape 50 de câini fără stăpân, mulţi dintre ei deja solicitaţi pentru adopţii. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!