Recompensă pentru șoferul care a evitat milimetric o tragedie

Recompensă pentru șoferul care a evitat milimetric o tragedie

Georgian Dinu este șoferul de TIR care a reușit să evite la milimetru un pieton, o femeie de 90 de ani, care îi sărise în față. Evenimentul a avut loc în Movileni, Galați, și a fost surprins de o cameră de supraveghere. Buzoianul în vârstă de 37 de ani a fost azi premiat de polițiști.

Accidentul a fost filmat de o cameră de monitorizare a traficului. Evenimentul  a avut loc miercurea trecută, pe D.N. 2B, în localitatea gălățeană Movileni. Georgian, șoferul TIR-ului a reușit o manevră cât se poate de inspirată, schimbând direcția mastodontului pe care îl conducea și frânând în același timp. S-a oprit în gardul unui cetățean, a dărâmat un stâlp, dar a salvat o viață. Culmea, bătrâna imprudentă care se angajase în traversare prin loc nepermis și fără să se asigure, a părăsit locul incidentului.  Azi, polițiștii buzoieni l-au premiat pe eroul săptămânii trecute si l-au oferit drept exemplu tuturor participanților la trafic

Derulând evenimentul petrecut miercuri, Georgian nu-și explică nici acum cum a reușit să evite impactul, în ultimul moment. Atenția și reacțiile bune au fost, se pare, cheia reușitei în salvarea unei vieți.

Acum aproximativ un an, șoferul a mai evitat un accident care putea avea urmări tragice. Georgian a efectuat o manevră la fel de dificilă, reușind să evite un autoturism care nu acordase prioritate și în care se aflau șoferul plus alți trei pasageri. Georgian Dinu, șoferul de TIR care a reușit să evite producerea unei tragedii, are 37 de ani, este căsătorit și are un  copil mic. Colaboratorii lui au numai laude la adresa eroului de conjunctură care, după apariția imaginilor cu accidentul din Galați, strânge continuu pe rețelele de socializare mesaje de apreciere. (Mirela Copariu)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și