Publicat la: 05.08.2019. 17:55 / 414 views

RECENSAMÂNTUL ELEVILOR CU ABANDON ŞCOLAR. CONTROALE MINISTERIALE ÎN TOATE ŞCOLILE GIMNAZIALE

De câteva zile, experţi acreditaţi de Corpul de Control din cadrul Ministerului Educaţiei au început verificări în toate şcolile gimnaziale din judeţ. Este un control dictat la nivel naţional, prin care se urmăreşte situaţia elevilor care au abandonat şcoala după ce, în urmă cu patru ani, s-au înscris în clasa a V-a. Rezultatul verificărilor va conduce la un plan nou de intervenţie pentru prevenirea abandonului din învăţământ.

palcau control 1Toate şcolile gimnaziale din judeţ fac obiectul acestor verificări efectuate sub coordonarea Corpului de Control al Ministerului Educaţiei.

La nivelul judeţului Buzău, este cunoscut faptul că fenomenul abandonului şcolar este întâlnit mai mult în mediul rural, dar şi în comunităţile defavorizate.

La finalul controalelor de la Buzău, Inspectoratul Şcolar va transmite un raport detaliat către Ministerul Educaţiei. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!