Publicat la: 13.04.2020. 18:46 / 372 views

RAZIE CU FORŢE SPORITE, ÎN ÎNTREG JUDEŢUL. AU FOST VIZATE TOATE ABATERILE DE LA LEGE

Razie de amploare, în această după-amiază, în judeţul Buzău. Impresionante forţe ale Poliţiei de la Buzău, Bucureşti şi Ploieşti au fost mobilizate în mai multe acţiuni desfăşurate cu ofiţeri din cadrul tuturor structurilor IPJ, alături de poliţişti locali.

 razie 1  razie 2

Sute de poliţişti buzoieni, din Capitală şi de la Ploieşti, de la mai multe structuri, alături de poliţişti locali, au fost mobilizaţi, astăzi, într-o amplă acţiune desfăşurată în întreg judeţul. Zeci de autospeciale ale Poliţiei au plecat din poligonul de peste drum de stadionul de atletism, către toate punctele de interes.

În municipiul Buzău, filtrele şi verificările au vizat cartierul Simileasca, atât traficul auto, cât şi pietonal. Acţiuni de aceeaşi natură au fost organizate în întreg judeţul, cu efective sporite, de la toate structurile IPJ.

razie 4  razie 3

Razia a urmărit respectarea prevederilor ordonanţelor militare, dar şi orice alte abateri de la lege, efectuându-se inclusiv percheziţii domiciliare de către forţe de la anumite servicii poliţieneşti. De asemenea, cadrele IPJ şi poliţiştii locali au verificat persoanele aflate în izolare obligatorie la domiciliu.

Rezultatele acţiunilor de astăzi vor fi date publicităţii mâine. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!