Publicat la: 12.07.2018. 18:15 / 699 views

RATA CRIMINALITĂŢII, ÎN SCĂDERE LA BUZĂU. BILANŢUL ACTIVITĂŢII I.P.J. PE PRIMELE ŞASE LUNI

Rata criminalităţii în judeţul Buzău a cunoscut o scădere în prima jumătate a acestui an. Este una dintre concluziile bilanţului prezentat, astăzi, de comandantul Poliţiei buzoiene, într-o conferinţă de presă.

pantaziScăderi pe linie cu privire la infracţiunile constatate de poliţiştii buzoieni, în primele şase luni ale acestui an. Șeful I.P.J. a amintit de diminuarea actelor de violenţă extremă sau a furturilor.  

După un an 2017 încheiat cu mai puţine accidente grave, pentru prima jumătate a acestui an, şi la Serviciul Rutier se constată scăderea numărului de decedaţi sau a persoanelor rănite grav în urma evenimentelor produse pe şoselele judeţului.

Din bilanţ, mai reiese că numărul abaterilor disciplinare a scăzut considerabil, în timp ce zeci de poliţişti au fost recompensaţi pentru rezultate deosebite. 

Un capitol la care s-au înregistrat creşteri a fost cel al infracţiunilor de evaziune fiscală, constatate de ofiţerii de investigare a criminalităţii economice. Din cele peste 70 de dosare întocmite, prejudiciul a fost recuperat aproape în totalitate. (Mihai Bunăziua)

Exista 1 Comentariu
Ce spun vizitatorii:
  1. Catalin spune:

    … probabil a scazut de la sine, ca au plecat „oamenii” la „munca” prin strainatate… 😉 acum le creste infractionalitatea alora.

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!