Publicat la: 10.03.2020. 19:05 / 415 views

RĂSCOALA DE PE DEPOZITULUI. LOCALNICII AU CONVINS PRIMĂRIA SĂ MUTE MODULELE

Vestea că în modulele amplasate pe strada lor vor fi aduse persoane suspecte de coronavirus a stârnit scandal, astăzi, pe Depozitului. Localnicii s-au revoltat și au amenințat că dau foc la cele patru module, dacă Primăria nu le ridică din zonă. În cele din urmă, șefii din Palatul Comunal au decis să mute containerele speciale în curtea Spitalului Gârlași.

scandal containere corona 1S-a lăsat cu scandal, după ce primarul Constantin Toma, a anunțat că în modulele amplasate în capătul străziii Depozitului vor fi carantinate persoane suspecte de coronavirus. Localnicii s-au strâns astăzi în zonă și au cerut ca Primăria să renunțe la această inițiativă și să ridice containerele.

Protestatarii au discutat cu reprezentanți ai Primăriei și ai Poliției Locale și au spus că nu pleacă până când nu se ia decizia de eliminare a modulelor din zonă.

Spiritele au fost aplanate de intervenția jandarmilor și polițiștilor. Apoi a venit și vestea bună că decidenții din Primărie s-au răzgândit.

Cele patru module urmează să fie transportate la secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!