Publicat la: 01.10.2020. 18:17 / 205 views

RAM TERMOVERDE ȘI-A ÎNCEPUT ACTIVITATEA. PROBELE DE PRESIUNE, APROAPE DE FINAL

Noua societate de termoficare din municipiul Buzău și-a început activitatea, iar prima sarcină pe care au avut-o angajații a fost efectuarea probelor de presiune pentru a vedea dacă sistemul centralizat este pregătit să asigure agent termic și apă caldă în sezonul rece. Conducerea noii societăți dă asigurări că sistemul va face față solicitării în iarna ce va veni.

director RTVNoua societate de termoficare și-a demarat activitatea, iar probele de presiune sunt aproape de final. Noul director responsabil de buna funcționare a sistemului centralizat de încălzire al municipiului Buzău, Dorin Lețea, dă asigurări că la 1 octombrie se va putea furniza agent termic fără probleme.

Buzoienii rămași racordați la sistemul centralizat de încălzire, aflați în zona unitară, unde se va furniza în continuare căldură, vor putea să se debranșeze pe viitor, însă numai cu respectarea legislației în vigoare. Potrivit specialiștilor, nu se recomandă debranșările în zona unitară, însă cum acest lucru nu poate fi interzis, este important ca buzoienii să știe că înaintea debrănșării ar trebui făcut un studiu de impact energetic.

Dorin Lețea vine din București unde a deținut mai multe funcții de conducere și a lucrat inclusiv în domeniul producției și comercializării energiei. Are 45 de ani, este căsătorit și are doi copii. Dorin Lețea a absolvit Universitatea Politehnică, profil electronic. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!