Publicat la: 23.10.2018. 18:20 / 646 views

RAM DĂ DRUMUL LA CĂLDURĂ. CALORIFERELE SE ÎNCĂLZESC DE MÂINE DIMINEAŢĂ

Veste bună pentru unii dintre buzoieni, mai puţin bună pentru cei ce se gândesc la costuri. Începând de mâine dimineaţă, RAM va începe furmizarea de energie termică. Decizia s-a luat după ce meteorologii au anunţat o scădere bruscă a temperaturilor în următoarea perioadă.

ram-1Regia Autonomă Municipală anunţă buzoienii racordaţi la sistemul centralizat de încălzire că începând de mâine dimineaţă se vor executa manevre de punere în funcţiune a instalaţiilor de distribuţie a căldurii, urmând a se simţi o creştere a temperaturii din apartamente în cursul zilei de mâine.

Decizia s-a luat după ce meteorologii au anunţat că în următoarele zile temperaturile vor scădea cu mult sub cele normale.

În situaţia în care, din diverse motive, proprietarii nu doresc încă începerea furnizării căldurii, reprezentanţii asociaţiilor de proprietari trebuie să depună o cerere scrisă la sediul RAM, în care să menţioneze acest lucru.

Aproximativ 10.000 de apartamente din municipiu precum şi numeroase instituţii de învăţământ au rămas branşate la RAM. Se estimează, însă, că aproape jumătate dintre abonaţi vor refuza agentul termic pentru următoarea lună.

RAM are un dispecerat unde asociaţiile şi locatarii pot apela. Numărul de telefon al dispeceratului este 0238.71.28.30. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!