Publicat la: 14.05.2018. 18:07 / 779 views

PUŢINE POSTURI, CANDIDAŢI CU SUTELE. PESTE 500 DE PROFESORI ÎNSCRIŞI LA TITULARIZARE

Câteva zeci de posturi disponibile, sute de candidaţi. Este situaţia de la Buzău după etapa înscrierilor la examenul de titularizare. Oficialii Inspectoratului Şcolar vorbesc despre o criză de posturi pentru educatoare şi învăţători, dar şi despre lipsa locurilor viabile pentru mai multe discipline.

titularizareDupă etapa înscrierilor la examenul de titularizare, în judeţul Buzău se constată şi în acest an un număr mare de candidaţi. Peste 500 de profesori şi-au depus dosare.  

Numai că posturile de titular sunt insuficiente, iar la anumite discipline nu există niciun loc viabil pe o perioadă de patru ani.

Astfel, celor care nu vor prinde un post de titular nu le rămâne decât să aleagă, în funcţie de notă şi specializare, un post de suplinitor.

Examenul de titularizare va avea loc în data de 11 iulie. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!