Publicat la: 19.04.2021. 18:34 / 117 views

“PUTEAM SĂ JUCĂM TREI ZILE ȘI TOT NU BĂTEAM”. STAFF-UL DE LA HC BUZĂU ACUZĂ DUR BRIGADA DE ARBITRAJ

Sala Gheorghe Barițiu, din Turda, a fost ieri martora unui simulacru de meci, partidă în care principalii protagoniști au fost cavalerii fluierului.  De altfel, după partida pierdută cu CSM Focșani, oficialii de la HC Buzău au adus acuze dure brigăzii de arbitri.

hc focsani 1 hc focsani 3

Buzoienii plecau cu statutul de outsider, în partida cu CSM Focșani, trupă mult mai rodată, decât cea a Lupilor. A fost un joc aspru, brutal pe alocuri, cu multe eliminări, în care elevii lui Dalibor Cutura au condus de la prima până la ultima fază a partidei. Dacă la pauză rezultatul a fost unul echilibrat, 11 la 13, pânpă la final moldovenii s-au desprins, reușind să-și adjudece victoria, 28 la 23.

Buzoienii, lipsiți de aportul câtorva piese de bază, s-au văzut faultați și de brigada de arbitri situație reclamată, de altfel, după meci, de Pero Milosevic. Tehnicianul din Muntenegru a arătat cu degetul mai ales către maniera în care cavalerii

Dincolo de multele nereușite ale buzoienilor, în special pe faza de atac, și jucătorii au ieșit din teren cu impresia că ar fi putut “scoate” ceva din partida cu Focșaniul, dacă maniera de arbitraj ar fi fost una imparțială. Declarația zilei vine de la Zavenica Dumitrana, sportiv care, mai în glumă mai în serios, a afirmat că Buzăul ar fi putut juca trei zile și tot nu egala.

Mâine, buzoienii vor juca împotriva celor de la CSM Bacău. Partida este programată de la 13.00 și se va disputa la Cluj, în Sala Horia Demian. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!