Publicat la: 10.01.2017. 20:11 / 1.535 views

PUSTIU ÎN PIAŢA CENTRALĂ. GERUL A ALUNGAT ŞI COMERCIANŢII, ŞI CUMPĂRĂTORII

Piaţa Centrală din municipiul Buzău este pustie. Gerul i-a determinat atât pe comercianţi să stea acasă de teamă să nu le îngheţe marfa, dar şi pe cumpărători. Conducerea pieţei cunoaşte situaţia şi dă garanţii că se caută soluţii pentru oferirea unor condiţii mai bune pentru pieţari. Până atunci, vanzatorii ies în pierdere pentru că au plătit tarabele şi nu pot ieşi să îşi vândă marfa.

piata-3Ger cumplit şi un curent năprasnic. Aceasta este atmosfera în Piaţa Centrală. Marfa scoasă pe tarabe îngheaţă aproape instantaneu, spre disperarea comercianţilor.

Din cauza gerului, nici tarabagiii nu au mai avut curaj să iasă in piaţă. Marfa în care investesc bani buni poate fi compromisă într-o jumătate de zi de stat pe tarabe. Aşa se face că astăzi, aproape toate tarabele din Piaţa Centrală erau goale.

Conducerea Pieţe Târguri şi Oboare cunoaşte situaţia şi dă asigurări că se caută soluţii pentru acoperirea măcar parţială a pieţei.

La începutul anului 2017, comercianţii din Piaţa Centrală şi-au reînoit contractele şi au fost nevoiţi să plătească şi o garanţie. Asta înseamnă că ei pierd banii, indiferent dacă vin sau nu la piaţă în zilele geroase. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!