Puncte de colectare. Deșeurile mari electrice, electronice și electrocasnice vor fi predate la piață.

Puncte de colectare. Deșeurile mari electrice, electronice și electrocasnice vor fi predate la piață.

Consilierii municipali au aprobat în ultima ședință CLM înființarea a trei puncte de colectare. Acestea vor fi amenajate în trei piețe mari din oraș. Buzoienii vor avea posibilitatea să scape de deșeurile mari electrice, electronice și electrocasnice de care nu mai au nevoie.

Printr-o amplă acțiune de promovare în rândul unităților de învățământ, instituțiilor publice și a persoanelor fizice și juridice, Primăria a inițiat o campanie de preluare gratuită de la domiciliu a deșeurilor electrice, electronice și electrocasnice.

Proiectul de înființare a punctelor de colectare a fost aprobat de consilierii municipali în ședința ordinară CLM din această lună.

Societatea care se ocupă de salubrizarea orașului va asigura dotarea punctelor de colectare cu containere speciale, cu gestionarea și raportarea categoriilor de deșeuri electrice, electronice și electrocasnice și cu valorificarea lor la reciclatorii autorizați.

Orarul de funcționare al celor trei puncte de colectare va fi între orele 12 și 16 în fiecare zi de vineri din săptămână.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și
Actualitate

Primele clase trecute online

10.01.22 19:18 Ultima modificare 10.01.22 19:14

Situația educației buzoiene pare că se îndreaptă iar spre cele mai nedorite scenarii. Șase clase au fost deja retrase din bănci și trimise în online…