Publicat la: 29.09.2020. 18:22 / 693 views

PSD BUZĂU, PRIMUL LOC PE ȚARĂ. HARTA JUDEȚULUI RĂMÂNE ROȘIE

PSD Buzău s-a clasat pe primul loc pe țară în rândul organizațiilor județene, la alegerile locale. Cu un rezultat excelent la Primăria Buzău și la Consiliul Județean și cu majoritatea primăriilor câștigate, filiala condusă chiar de liderul național, Marcel Ciolacu, obține cel mai bun scor pe țară.

harta judet psdLa zece luni de la preluarea conducerii centrale, Marcel Ciolacu își trece în palmares primul loc pe țară în privința rezultatelor obținute la alegerile locale. Asta după scorurile obținute de oamenii din teritoriu, atât la Primăria Buzău, la Consiliul Județean, cât și în rândul administrațiilor publice din județ.

PSD Buzău a câștigat 68 de primării și menține roșie harta județului. Grație voturilor de duminică, în miniparlamentul județean, social-democrații vor avea majoritate calificată, 21 de aleși din 32.

Și în Consiliul Local Municipal, PSD are asigurată majoritatea prin cele 16 mandate câștigate din totalul de 23.

De asemenea, victoria cu 78% îl plasează pe edilul-șef Constantin Toma pe primul loc pe țară,  în privința rezultatelor înregistrate la alegerile din municipii.

Nu în ultimul rând, Petre Emanoil Neagu, a fost reales președinte cu peste 55% dintre voturi, cel mai bun scor național obținut de un candidat social-democrat la șefia consiliului județean.  

Astfel, PSD Buzău se clasează pe locul 1, pe țară, în rândul organizațiilor județene. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!