Publicat la: 23.03.2018. 19:19 / 872 views

PROTOCOL ÎNTRE CRUCEA ROŞIE ŞI CJ. PROIECTE ŞI PROGRAME ÎN FOLOSUL COMUNITĂŢII

Consiliul Judeţean Buzău va încheia un protocol de colaborare cu filiala Buzău a Crucii Roşii, protocol ce va fi valabil până în anul 2020. În acest context, Consiliul Judeţean va aloca suma de 15.000 de lei pentru achiziţionarea unui container în care să se depoziteze materialele pentru intervenţii la dezastre. În continuare, prin acest protocol, Consiliul Judeţean se obligă să sprijine Crucea Roşie, iar organizaţia, la rându-i, se va implica în programe în beneficiul comunităţii.

crucea rosie 2Începând din acest an, între Consiliul Judeţean Buzău şi filiala Buzău a Crucii Roşii va exista un protocol de colaborare. Acest acord va fi valabil până în anul 2020, iar un prim pas făcut de instituţia Consiliului Judeţean va fi acela de a achiziţiona un container în care să se depoziteze materialele pentru intervenţii la dezastre.

În cadrul acestui parteneriat, atât Consiliul Judeţean, cât şi Crucea Roşie se obligă să se sprijine reciproc în proiecte şi programe gândite pentru comunitatea buzoiană.

De-a lungul timpului, Crucea Roşie Buzău s-a implicat în numeroase proiecte umanitare. Au fost, însă, şi situaţii când filiala buzoiană a fost nevoită să refuze donaţiile oferite din cauza faptului că nu avea un spaţiu în care să le depoziteze. Odată cu achiziţionarea containerului, astfel de situaţii nu vor mai exista. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!