Publicat la: 17.11.2017. 19:29 / 1.152 views

PROTESTELE CONTINUĂ LA APIA. MIERCURI, MITING LA BUCUREŞTI

Angajaţii Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură continuă protestele. Şi astăzi au încetat munca timp de mai bine de o jumătate de oră. Chiar dacă au primit asigurări din partea conducerii că salariile lor nu vor fi diminuate de la 1 ianuarie, funcţionarii au decis să iasă din birouri, în curtea instituţiei. Miercuri, o delegaţie de la Buzău va participa la un miting în Capitală.

apia protest vineriÎn această dimineaţă, zeci de angajaţi de la APIA Buzău au decis să întrerupă lucrul şi au ieşit în faţa sediului, la adăpostul umbrelelor. Este a doua zi de proteste, în ciuda unor asigurări venite din partea conducerii instituţiei. Funcţionarii se tem în continuare că, de la 1 ianuarie, veniturile lor vor avea de suferit.

Reprezentanţii sindicatului se pregătesc şi de un miting la nivel naţional, programat pentru miercuri. Până atunci, în fiecare zi vor protesta în faţa sediului APIA.

Sindicaliştii spun că, potrivit unor simulări, de la 1 ianuarie, angajaţii vor avea de pierdut câteva sute de lei din venituri, odată cu intrarea în vigoare a legii salarizării unitare şi a modificărilor codului fiscal. La nivelul judeţului Buzău, APIA are 114 angajaţi.

(Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!