Publicat la: 26.02.2019. 19:16 / 1.007 views

PROTESTE ÎN SĂNĂTATE. SANITAS BUZĂU SE PREGĂTEŞTE DE PICHETĂRI

greva-sanitas-2Sindicaliştii din sănătate se pregătesc de proteste. La începutul lunii martie, SANITAS Buzău va participa la pichetarea unor ministere.

Principalele revendicări sunt de natură salarială. La începutul acestui an, sub efectul unei ordonanţe de urgenţă, angajaţii au constatat diferenţe între calculul veniturilor din sistemul sanitar, iar majorările intrate în vigoare sunt nesatisfăcătoare.

Sindicaliştii mai solicită calcularea sporurilor şi a gărzilor la salariul de bază actual pentru toţi angajaţii. De asemenea, SANITAS mai doreşte eliminarea din plafonul de 30% a indemnizaţiei de hrană şi a sporurilor de continuitate. 

Potrivit calendarului de proteste, pentru data de 3 aprilie este programat un miting în Capitală. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!